ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΝΟΜΑ: ΑΝΝΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΜΗ
E-MAIL:info@ab1.gr
ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 9/9/1975
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΠΟΥΔΕΣ

1997: Πτυχίο Νηπιαγωγού από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με βαθμό 7,77
1993: Απολυτήριο Γενικού Λυκείου από τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη
«Λύκειον η Αθηνά»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

2004,1 Φεβρουαρίου: Παρακολούθηση μονοήμερου σεμιναρίου με θέμα «Φτιάχνω μάσκες» στο Εργαστήρι Έκφρασης και Δημιουργίας της Ολυμπίας Μπασκλαβάνη, στο Χαλάνδρι, με πρακτικές εργασίες.

2001-2003: Παρακολούθηση σεμιναρίου Αισθητικής Αγωγής στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, στην Πλάκα, με πρακτικές εργασίες υπό την κα Γιώτα Καλιακμάνη.

2000,Οκτώβριος- Μάιος: Παρακολούθηση σεμιναρίου στο Ίδρυμα Γουλανδρή, στην Πλάκα, με θέμα «Η σύγχρονη Τέχνη στην Εκπαίδευση» με την κα Κατερίνα Ζαχαροπούλου.

1996,21&22 Νοεμβρίου: Παρακολούθηση διημερίδας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με θέμα «Δυσλεξία και Μαθησιακές δυσκολίες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση».

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

1992: Diplome d'etudes superieures
1990: First Certificate in English
1989: Certificat de la langue francaise
......................................................................................................................................

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

2003-2009: Υπεύθυνη νηπιαγωγός στο τμήμα νηπίων και προνηπίων, στο κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης «Γελαστό Πορτοκάλι» στου Παπάγου.

2002-2003: Νηπιαγωγός στο τμήμα προνηπίων στον παιδικό σταθμό «Αγκάλη», στην Πλάκα.

2001-2002: Νηπιαγωγός στο τμήμα προνηπίων στον παιδικό σταθμό «Αγκάλη», στην Πλάκα.

2000-2001: Νηπιαγωγός σε παιδιά ηλικίας 2,5 ετών στον παιδικό σταθμό «Αγκάλη», στην Πλάκα.

2000: Διαπαιδαγώγηση ενός νηπίου ηλικίας 5 ετών.

1998-2000: Υπεύθυνη νηπιαγωγός στο τμήμα νηπίων και προνηπίων, στον παιδικό σταθμό «Τιτιβίσματα», στην Καισαριανή.

1997: Διαπαιδαγώγηση δύο παιδιών ηλικίας 4 και 8 ετών.

1996: Διαπαιδαγώγηση ενός βρέφους 5 μηνών για 1 χρόνο.

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

-Φοίτηση σε σχολή μπαλέτου επί 12 έτη ( Σχολή Παππά, Παγκράτι).
-Φοίτηση στην Αθηναϊκή Μουσική Σχολή επί 4 έτη, για την εκμάθηση πιάνου.
-Φοίτηση σε ταχύρρυθμο τμήμα Η/Υ ,για την εκμάθηση τυφλού συστήματος δακτυλογράφησης, WINDOWS & WORD.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ: Μουσική, Κινηματογράφος (ελληνικός και ξένος), Λογοτεχνία, Ταξίδια, Εκδρομές.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
Εργάζομαι πάντα με γνώμονα τη συναισθηματική τροφοδότηση των παιδιών και στόχο την ισορροπημένη ανάπτυξή τους σε όλους τους τομείς της προσωπικότητάς τους. Θεωρώ, επίσης, πολύ σημαντική την ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς, για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Ειδικότερα τώρα που έγινα μητέρα και κατανοώ ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που γεννιούνται για την ανάπτυξη μιας υγιούς προσωπικότητας.
Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία που έχω ακολουθήσει αποδεικνύει την αγάπη μου για τα παιδιά και τη συνέπεια που με χαρακτηρίζει ως άτομο.
Πιθανή συνεργασία μαζί σας, πιστεύω ότι θα έχει θετικό αντίκρισμα και στις δύο πλευρές.

Με εκτίμηση,
ΚΟΜΗ ΑΝΝΑ

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Πτυχιούχος Νηπιαγωγός Κόμη Αννα, αναλαμβάνει φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών. Παιδαγωγός, νηπιαγωγός, φύλαξη βρέφους, δημιουργική απασχόληση για παιδιά, νήπια, φροντίδα νηπίων, παιχνίδι, μάθηση, θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια, τραγούδια, μουσική ακρόαση.

---τηλ: 210.9223672 - e-mail:info@photoadd.gr

 

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μου! Λέγομαι Άννα Κόμη και είμαι νηπιαγωγός.

Από παιδί, όταν με ρωτούσαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω έλεγα: «Θα είμαι δασκάλα για μικρά παιδιά!!» Τα χρόνια πέρασαν κι αυτή η αγάπη ολοένα και μεγάλωνε. Να λοιπόν, που τώρα αυτό που ονειρευόμουν πραγματοποιήθηκε. Έγινα νηπιαγωγός και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο, η εμπιστοσύνη, η εκτίμηση, η αγάπη και η ασφάλεια που νιώθουν τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους, όταν δουλεύουμε μαζί.

Και όλα βρήκαν το νόημά τους.

Τα παιδιά, αυτές οι αθώες ψυχές, που με ένα τους βλέμμα, μια κίνηση, μια πράξη τους, σε ωθούν να γίνεις καλύτερος άνθρωπος.

Κι ύστερα η μητρότητα. Ο λόγος που απαιτώ από τον εαυτό μου, ακόμη περισσότερο, να προσφέρω ό,τι καλύτερο γίνεται στο μέλλον μας, τα παιδιά μας.

Δεκαπέντε χρόνια τώρα έχω ζήσει ιδιαίτερες στιγμές με παιδιά και τις οικογένειές τους και συνεχίζω. Συνεχίζω να οραματίζομαι ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά και να βάζω ένα λιθαράκι σ'αυτή τη συλλογική προσπάθεια και σας καλώ να προχωρήσουμε μαζί!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΜΙΚΡΑ..ΜΥΣΤΙΚΑ!!

•  Ενθαρρύνετε τα παιδιά να εκφράζουν τις σκέψεις τους, τις ανησυχίες τους, τους φόβους τους, τη χαρά τους, τις απορίες τους.

•  Αφήστε τα να παίξουν, να πειραματιστούν, να κάνουν λάθη, πάντα με διακριτική καθοδήγηση και παρακολούθηση.

•  Βάζετε όρια στις συμπεριφορές και τις πράξεις τους. Έτσι τα παιδιά νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις.

•  Πείτε όχι. Δε χρειάζεται και δεν πρέπει να γίνεται πάντα αυτό που θέλουν τα παιδιά. Μαθαίνουν έτσι να εκτιμούν και να σέβονται αυτά που ήδη έχουν.

•  Ενθαρρύνετε τα να παίρνουν πρωτοβουλίες, να αναλαμβάνουν ευθύνες, που ασφαλώς συμβαδίζουν με την ηλικία τους. Αποκτούν αυτοπεποίθηση, αυτονομία και νιώθουν τη χαρά της προσφοράς.

•  Να είστε ειλικρινείς όταν σας ρωτούν κάτι, ακόμα κι αν αυτό σας φαίνεται πολύ δύσκολο. Πώς γίνονται τα μωρά, τι σημαίνει πεθαίνω είναι ίσως τα πιο συνήθη ερωτήματα που προβληματίζουν τα παιδιά. Μια απλή, ξεκάθαρη απάντηση αρκεί για να τα καθησυχάσει. Κι ευτυχώς, υπάρχουν πλέον βιβλία για την ενίσχυση αυτής της συζήτησης.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ με γονείς που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και προσβλέπουν στην ισορροπημένη ανάπτυξη των παιδιών και στην καλλιέργεια μιας υγιούς προσωπικότητας που θα τα ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή .

πτυχιουχος νηπιαγωγος
φυλαξη παιδιων νηπιων
νηπιαγωγος 2
Πτυχιούχος νηπιαγωγός με όρεξη για δουλειά, αναλαμβάνει φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών.
νηπιαγωγός
νηπιαγωγος3